06 Aralık 2020 Pazar 13:49
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.Bölüm Fragmanı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 12 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Yıldız’ın yirmi yıllık rüyası gerçek olmuş, sonunda Kuzey’ine kavuşmuştur. Ama Kuzey de Yıldız da hala bunun gerçek olduğuna inanmamaktadır. Mutlaka bir şey olacak ve ayrılacaklardır. Ama öyle olmaz. Artık Kuzeyle Yıldız’ı hiçbir şey ayıramayacaktır. Verilecek tüm sınavlar verilmiş, ödenecek tüm bedeller ödenmiştir. Bundan sonrası şimdilik mutlu bir aşk masalıdır. Aşıklarımız için zaman durmuşken diğerleri hayatlarına devam etmektedir. Sefer, kısa yoldan köşeyi dönmenin bir yolunu bulmuştur. Ama bu yol oldukça korkunç, tehlikeli ve gizemli bir yoldur. Bu yola, yirmi yıllık pampasıyla, can dostuyla çıkmak istese de Kuzey şu an başkasını görecek halde değildir, göğünde parlayan tek yıldızın etkisi altındadır.

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.