17 Eylül 2022 Cumartesi 19:52
Seversin 17.Bölüm Fragmanı

Seversin 17. Bölüm Fragmanı - YENİ GÜNÜNDE yayında! Tolga, Asya'yı yıkacak bir hamle yapıyor! Seversin yeni gününde yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Babasıyla ilgili gerçekleri Asya'nın ağzından duyan Tolga bir yıkım yaşar. Tüm hayatının yalanlarla kaplı olmasını kaldıramaz. Asya ise Tolga'ya gerçekleri anlatmaya kararlıdır. Ancak Tolga beklenmedik bir hamlede bulunur. Tolga'nın yeni dizi projesindeki partneri açıklanır. Asya ise şaşkınlık içindedir. Tolga'nın yeni partneri kim oldu?

Seversin yeni gününde yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Yapım: KANAL D İÇ YAPIMLAR Senaryo: Barış Erdoğan- İlker Arslan Yönetmen Serdar Gözelekli Oyuncular: Burak Yörük, İlayda Alişan, Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.