14 Eylül 2022 Çarşamba 22:32
Tozluyaka 12.Bölüm 2.Fragmanı

Tozluyaka 12. Bölüm 2. Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozluyaka dizisinin yeni bölümü 18 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Kenan'ın masum olduğu anlaşıldıktan sonra Cemre için daha zor günler geliyordur. Birisi yeni bir oyun kurmuştur ve bu defa korkma sırası Cemre'dedir.

Son yaşanan olaylar ve Cemre üzerine şüpheler yeni ittifakları da beraberinde getirir. Hedef aynı ama yol arkadaşları başkadır artık Tozluyakalılar için.

Geçmişten gelen eski bir dost da bu oyuna dahil olur. Çünkü onun da yarım kalmış bir hesabı vardır. Kartlar baştan dağıtılmıştır ama bu defa herkesin eli kanlıdır.

Başrollerinde Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tozluyaka bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.