11 Aralık 2020 Cuma 10:39
Uyanış Büyük Selçuklu 12.Bölüm 1.Önizleme

Uyanış Büyük Selçuklu 12.Bölüm Önizleme yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü 14 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Sencer, Kutsal Emanetlerle birlikte Konstantinopolis’e varmak için Yorgos ile işbirliği yapan Kasım’ı yakalamayı başarmış, ihaneti ortaya çıkarmıştı.

Müslümanlardan kaçırmakta olduğu Kutsal Emanetleri almış ve işlediği suçlardan ötürü Yorgos’u öldürerek cezalandırmıştı. Bu zorlu mücadeleden sonra elinde Kutsal Emanetlerle Isfahan’a dönen Sencer’i kötü bir sürpriz beklemekteydi. Zira Hasan Sabbah’ın kurduğu bir tuzak neticesinde Dukas’ın karısı öldürülmüş, katilini Sencer’in azmettirdiği iddiası ortaya atılmıştı. Sencer, Dukas ve karısının ölümüne sebebiyet vermekten yargılanmak üzere tutuklanmıştı.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hatice Şendil ve Ekin Koç gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu bu hafta yayınlanacak mı?

Son Güncelleme: 11.12.2020 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.