10 Aralık 2019 Salı 22:57
Zalim İstanbul 23. Bölüm Fragmanı (HD)

Ceren çocuğu düşürüyor! Şimdi ne olacak? Zalim İstanbul 23. Bölüm Fragmanı Yayında! Ceren çocuğu düşürdü, şimdi Şeniz'den intikam almak için savaşıyor! Nedim ve Ceren boşanma kararı mı aldı? Ceren ve Nedim boşanırsa Cemre ne yapacak? Tüm cevaplar 16 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D'de.

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği ZALİM İSTANBUL 23. Bölüm 16 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D'de.

Zalim İstanbul 23. Bölüm Fragmanı yayında! Ceren, Şeniz'e saldırıyor!

Ceren'in bebeğini kaybetmesi herkes için büyük şok olur. Ceren'in psikolojisi de oldukça bozulmuştur. Saatli bomba gibi gezmektedir. Cemre, Nedim ve Ceren'in boşanacağını düşünür ve bu durumdan gizlice mutluluk duyar. Nedim, Şeniz'e korku salmaktadır. Yaptıklarının bedelini Şeniz'e ödetmeye kararlıdır. Bebeğini kaybettikten sonra psikolojisi bozulan Ceren, Şeniz'e karşı inanılmaz bir öfke duymaktadır. Şeniz uyuduğu sırada ona saldırarak, boğmaya çalışır.

Zalim İstanbul yeni bölümüyle 16 Aralık Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.