18 Nisan 2020 Cumartesi 13:08
'Hayatı Eve, 23 Nisan Coşkunu Resme Sığdır'

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100. yılında Eyüpsultan’da ‘Evde Kal ve Coşkuyla Kutla’ sloganıyla evlerde kutlanacak.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 23 Nisan’a özel ‘Hayatı Eve, 23 Nisan Coşkunu Resme Sığdır’ konulu bir resim yarışması düzenledi. Yarışmada ilk 3 kişiye tablet, 4., 5., 6, ve 7. olan yarışmacıya ise mansiyon ödülü verilecek.

KİMLER KATILABİLİR?

Yarışmaya, en son 21 Nisan Salı günü 23:59 saatine kadar katılım sağlanabilecek. Yarışmaya Eyüpsultan’da ikamet eden 7-14 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek. Yarışmaya katılacak öğrenciler, çizdiği resmin fotoğrafını tam kareye sığacak şekilde ve ayrıca çizen öğrenciyle birlikte olan fotoğraflarını  (0 552 626 40 01) numaralı whatsapp hattından gönderebilecekler.

DEĞERLENDİRMELER 22 NİSAN’DA YAPILACAK

Fotoğraf gönderilirken isim, soyisim, yaş, adres ve iletişim numarası bilgileri girilecek.  22 Nisan Çarşamba günü ilgili resimler Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü resim eğitmenleri tarafından oylanacak ve ilk 5 öğrenciye tablet, sonraki 10 öğrenciye boyama seti hediyeleri adreslerine teslim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.