15 Mart 2017 Çarşamba 21:30

Bir Deli Sevda yakında Show TV'de!

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği Show TV'nin iddialı kadrosu ile dikkat çeken dizisi "Bir Deli Sevda"nın ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı dizide Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Yalçın, Tolga Evren, Seren Deniz Yalçın’ın yanı sıra usta oyuncular Zafer Algöz ve Erkan Can da yer alıyor. 


KENDİNİ BİR DELİ SEVDANIN İÇİNDE BULAN BAHAR'IN HİKAYESİ!

Bir Deli Sevda Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Yakında Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan Bir Deli Sevda'da; Bahar (Cansu Tosun), İstanbul'un kenar mahallerinden biri olan Telli Kavak'ta annesi Nermin'le (Esra Kızıldoğan) birlikte yaşamaktadır. Babası Cengiz’i (Erdinç Gülener) öldü bilen Bahar'ın tek amacı hasta annesine daha iyi bir yaşam sunmaktır. Mahalleden arkadaşı Kemal'in (Cankat Aydos) kendisine olan aşkını görmezden gelen Bahar, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Mehmet'e (Erkan Kolçak Köstendil) aşık olur. Mehmet'in hayatına girişiyle kendini bir deli sevdanın içinde bulan Bahar'ın hayatı öğrendiği sırlarla alt üst olacaktır.

Anahtar Kelimeler:
Bir Deli Sevda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.
Avatar
sevda 2017-03-16 22:49:42

ooo kimler varmış