17 Eylül 2022 Cumartesi 20:17
Camdaki Kız 49.Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız 49. Bölüm Fragmanı yayında! Nalan büyük panik içinde!

Selen, Hayri ile Nalan'ı gördüğünü söyler. Nalan Rafet ve Feride'nin duymasından endişe ederek büyük bir panik içine girer. Bu olayı fırsat bile Cana'da Feride'ye laf sokar. Hayri ise Nalan'ı yaşananlardan sıyırmaya çalışmaktadır. Hastalanan Muzo'nun durumu ise tam bir muammadır. Nalan olayın üstünü kapatabilecek mi? Muzo'ya ne oldu?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Alp’le kavga ettiği için hapishanede olan Sedat’ı ziyarete giden Nalan; düğün gecesinde Hayri ile arasında olanlardan dolayı suçluluk hissetmektedir. Sedat’ın cezasını çekmesini isteyen Rafet, Gülcihan’la da ipleri koparmak üzeredir.

Yaşadıklarından dolayı azap içinde olan Muzo, kendisini yine odasına hapsetmiştir. Nalan’la iletişim kurma yolları arayan Hayri ise Nalan’ın kendisini öpmesinin mutluluğu içindedir. Nalan’ın odasında bulduğu gizemli not ise Hayri ile arasında olanları bilenlerin sadece ikisi olmadığını gösterir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.