17 Eylül 2022 Cumartesi 21:00
Üç Kız Kardeş 18.Bölüm 2.Fragmanı

Üç Kız Kardeş 18. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Somer, Mine'yi evden kovuyor!

Nesrin iyileşmeye çalışırken ailesi ona destek olur. Özellikle Dönüş, annesiyle ilgilenir. Diğer taraftan Türkan ve Somer'in de yaşamında dalgalanmalar olmaktadır. Mine'nin evdeki varlığı ve manipülatif davranışları Somer'i kızdırır. Sonunda Somer, Mine'den evde ayrılmasını ister.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Son bölümde neler yaşandı?

Mine'nin Somer'in bebeğini dünyaya getirmesi, dolu dizgin giden Somer ve Türkan'ın aşk hayatını etkiler. Mine'nin planı bebeğiyle birlikte Somer'in kalbini de hayatını da yeniden kazanmaktır. Mine, Somer'i elde etmek için Nihat'ın varlığını Somer'i kışkırtmaya yönelik kullanır. Nihat, bebek uğruna Mine'ye de zarar vermeye kalkınca Somer, Mine ve bebeğini sahiplenmek durumunda kalır.

Nesrin'in, Mine'den öğrendiği Somer ve Mine'ye dair gerçekler Nesrin'i yıkar. Nesrin, geçmişinde Dönüş'le ilgili yaşadığı travmalara zihnen yolculuk etmeye başlayınca bütün aile Nesrin'in etrafında seferber olur.

Derya, Fatih'ten öğrendiği üzere Fatih'in kendi öz babası olduğunu düşünürken bir yandan da yeni bir hayata başlamanın eşiğindedir. Serdar ve Derya, üniversitede istedikleri bölümü kazanmıştır. Bu öğrenim hayaline bir tek Dönüş eşlik edemez.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.