17 Eylül 2022 Cumartesi 21:27
İyilik 11.Bölüm Fragmanı

İyilik 11.Bölüm Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İyilik dizisinin yeni bölümü 23 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Damla şirkete adımını atar atmaz ilk fırsatta Murat'a yakınlaşmaya çalışır. Murat, Neslihan'la ilişkilerine yeni bir şans verdiklerini söyleyince Damla yıkılır ve Murat'a Neslihan'ın sadece kendisinden intikam almak için onu zorla öptüğünü, gittikleri restoranın adresini ona Koray'ın verdiğini, Koray'la iş birliği içinde olan Neslihan'ın bunu sadece Damla'nın ikisini öpüşürken görmesi için yaptığın söyler ama Murat'ı ikna edemez. Bu sırada Neslihan, Murat'a yakın durarak onun güvenini kazanmaya çalışmaktadır ve bu yolla annesinin yargılandığı davanın düşmesini sağlayacak delilleri elde etmeyi amaçlamaktadır. Murat'ın şirketin elindeki en kıymetli arsasını sattığını öğrenen Neslihan Necati'yle iş birliği yapar. Neslihan'ın planı olduğunu anlatan Damla hemen Murat'ı durumdan haberdar eder. Neslihan'ın gerçek yüzünü sonunda Murat'a gösterebildiğini düşünen Damla'yı finalde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Başrollerinde İsmail Demirci ve Hatice Şendil gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İyilik bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.