17 Eylül 2022 Cumartesi 21:05
Yalı Çapkını 2.Tanıtım Fragmanı

Yalı Çapkını 2.Tanıtım Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümü 23 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

 Son bölümde neler yaşandı?

OGM Pictures'in Star TV ekranları için hazırladığı dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken, başrolleri Çetin Tekindor, Afra Saracoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi başarılı oyuncular paylaşıyor.

Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle olaylar gelişiyor.

Çapkınlıklarıyla meşhur Ferit ile ailesinin memleketleri Antep'ten buldukları Seyran'ı evlendirme hikayesini ekrana taşıyacak olan dizide Ferit'in seçimi iki kız kardeşi karşı karşıya getirecek.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yalı Çapkını bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.