17 Eylül 2022 Cumartesi 21:22
Tozluyaka 12.Bölüm 3.Fragmanı

Tozluyaka 12.Bölüm 3.Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozluyaka dizisinin yeni bölümü 18 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Mavi'nin gelişi Cemre'nin daha çok hata yapmasına ve sinirlenmesin sebep olur. Cemre kendisine oyun oynayanın ve Mavi'yi aralarına çağıranın arkadaşları olduğunu düşündüğü için hepsine karşı bir savaş acar. Eski dostları yeni düşmanlarıdır artık.

Bu sırada Nesrin'in yeni oyunu ters teper. Artık yalanlar fazla sürmeyecektir.

Berk'in ise hedefindeki kişi Ali'dir. Aralarındaki gerginlik bütün sırların ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Bugüne kadar saklanan sır gün yüzüne çıkmak için sıradadır.

Başrollerinde Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tozluyaka bu hafta yayınlanacak mı?

Son Güncelleme: 17.09.2022 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.