17 Eylül 2022 Cumartesi 20:47
Yargı 35.Bölüm Önizleme

Yargı 35. Bölüm ön izleme yayında! Ceylin ve Ilgaz, bir davada karşı karşıya kalıyor!

Ceylin ve Ilgaz, bir çocuğun görgü tanığı olduğu cinayet davasında karşı karşıya kalırlar. Ceylin çocuğa olan koruma içgüdüsüyle Ilgaz'dan dosyayı devretmesini ister. Ilgaz ise, savcı olarak dosyayı devretmeyeceğini sert bir şekilde Ceylin'e ifade eder. İkili arasında gergin anlar yaşanır.

Tüm zorlukları geride bırakıp, evliliklerinin en güzel zamanlarını yaşayan Ilgaz ve Ceylin; itibarını, parasını ve karısını kaybeden, beş parasız sokaklara düşmüş Yekta; yeni bir aşka yelken açmış Pars; öfkesini içine atıp hayata tutunmak için yeni bir yol bulan gül; emekliye ayrılmış Metin; Osman'ın evliliklerinden vazgeçmemeye niyet etmesine inat, ayaklarının üstünde durmayı deneyimleyen Aylin; arkadaşlarına kuş ve yenik düştüğü hayata öfkeli Çınar; ve Eren'in bir sabah kuyuda dört ceset bulması...

Düşman olanları dost, dostları düşman yapacak süreç başlamıştır artık; çünkü; "Bir tel kopar, ahenk ebediyen kesilir."

Yargı yeni SEZONUYLA 18 Eylül Pazar akşamı 20.00'da Kanal D'de!

Son Güncelleme: 17.09.2022 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.