17 Eylül 2022 Cumartesi 21:32
Kasaba Doktoru 17.Bölüm Fragmanı

Kasaba Doktoru 17.Bölüm Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kasaba Doktoru dizisinin yeni bölümü 23 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Ömer, Mediha'nın tedavisi hakkındaki sırrı öğrendiği için Yalçın'a öfkelidir. Bu öfke onu geçmişte yaptığı hatayı tekrarlamaya sürükler. Leyla, Erol'un uyandığı haberini verir. Bu herkes için yeni bir devrin başlangıcı olacaktır. Erol düzeni tekrar sağlamak için Yalçın ve Ömer'i tıbbi kurula gönderir ve Uluçınar'ın açılacağını müjdeler. Yalçın, kendisini kurulda aklamak için bir plan yaparken Neslihan, yıllardır görüşmediği babasından Uluçınar'da alınacak kararlar için tam yetki ister. Kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan Mine, Hakan'ın tüm ısrarlarına rağmen Uluçınar'a gelmek istemez. Leyla ve Ömer ilişkilerini bir sonraki boyuta taşır fakat Mediha ile ilgili sakladıkları Leyla'nın içini kemirmeye devam etmektedir. Hakan hem Mediha'nın tedavisi hem kurul için Ömer'e tam destek vermektedir. Hesapta olmayan bir durum kurulun tüm seyrini değiştirir.

Başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kasaba Doktoru bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.