17 Eylül 2022 Cumartesi 21:49
Mükemmel Eşleşme 10.Bölüm Fragmanı

Mükemmel Eşleşme 10.Bölüm Fragmanı sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Mükemmel Eşleşme dizisinin yeni bölümü 21 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Ece, Ahmet'e büyük bir tuzak kurmuş ve onun evden kovulmasını sağlamıştır. Başta Firuze, Irmak ve Fadime olmak üzere herkes Cevat ile konuşur ancak Cevat çok sınırlıdır, Ece'ye çirkin bir iftira attığını düşündüğü için Ahmet'i affedip, eve geri almak istemez. Evsiz kalan Ahmet çareyi, Meral ve Necati'nin evine gitmekte bulur. Ahmet'i geri çeviremeyen Meral ve Necati, Cevat geldiğinde zor anlar yaşarlar, Ahmet'i saklamaya çalışırlar. Öte yandan Kerem, Aslı ile buluştuğunu Pınar'dan gizlemiştir. Kerem'in yalanını ortaya çıkaran Pınar, Kerem'den ayrılır. Pınar İzmir'e yerleşmeye karar verir. Artık İzmir'de yaşayacak ve oradan çalışacaktır. İzmir'e giderken talihsiz bir trafik kazası geçiren Pınar, Kerem'i arar ancak ona ulaşamaz çünkü Ece iletişime geçmelerini engellemiştir. Taner ve Fadime'nin aşkı da dolu dizgin devam etmektedir. Fadime ve Taner evlenmeye karar verir. Tam nikah tarihi aldıkları zamanda Taner'in hastalığı depreşir ve durumunun iyi olmadığını öğrenirler. Taner'in hastalığının hızlı bir şekilde ilerlemesi ve unutkanlık durumunun başlaması herkesi çok üzer.

Başrollerinde Ahmet Kayakesen ve Ayşegül Günay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Mükemmel Eşleşme bu hafta yayınlanacak mı?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderenlere aittir.